perjantai 21. joulukuuta 2012

Designed for your hurtta

Päätin kerrankin olla reipas ja ottaa ensimmäistä kertaa osaa kunnon kilpailuun. Oikeastaan koin sen miltein velvollisuudekseni. Kilpailuhan oli kuin suunniteltu minulle! Kilpailu jossa koirat ja suunnittelu yhdistyvät, loistavaa!

Mietin pitkään mitä omat koirani tarvitsisivat, mitä tuotteita kaupan hyllyiltä puuttui ja mikä tuote puuttui nimenomaan hurtan valikoimasta. Keksinkin tuotteen jota monet koirat nykypäivänä tarvitsevat, mutta jota ei toistaiseksi saa hankittua itselleen muutakuin itse tekemällä tai yksityiseltä henkilöltä tilaamalla. Koiran pipo!

Seuraava vaihe olikin sitten piirtää ja suunnitella tuote. Miettiä kaikki ne pikkuseikat jotka parantaisivat tuotetta, tekemättä kuitenkaan tästä yksinkertaisesta varusteesta kovin monimutkaista. Ideointiin ei mennytkään kovin kauaa, ja pian alkoi paperille ilmestyä tuotekuvaa. Kun suunnitelma oli valmis, piti se vielä piirtää puhtaksi, jotta tuotteen ominaisuudet ja käyttötarkoitus tulisivat mahdollisimman selkeästi esille. Koska koen tuoteryhmän olevan suurilta osin vinttikoiran tai jonkun muun lyhyt karvaisen koiran omistajia, piirsin lopulliseen tuotekuvaan mallikoiraksi whippetin.


Lopullinen kilpailutyöni näyttää siis tältä ja mikäli olet sitä mieltä että ideallani on perää, käy ihmeessä tykkäämässä työstäni TÄÄLLÄ! Tai mikäli itse vasta kuulit kilpailusta ja haluat itsekin ostallistua niin ohjeet kilpailuun löytyvät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti