MinäOlen Tiia Salonen, 18-vuotias tuusulalainen. Piirtämistä olen harrastanut tarhaikäisestä asti ja erilaisten sattumusten kautta päädyinkin opiskelemaan kuva- ja mediataidetta nykyiseen kouluuni, Pekka Halosen akatemiaan.

Luonteeltani olen positiivinen ja rakkaudentäyteinen ihminen. Rakastan taidetta, musiikkia, tatuointeja, koiria, ystäviä sekä monia muita mielenkiintoisia asioita. Koska olen luonteeltani hyvin avoin ja tekemisen haluinen, taiteen lisäksi harrastan myös monia muita asioita. Suurinpana harrastuksena ehdottomasti koirat. Omistan kaksi koiraa, joiden kanssa pyrin mahdollisimman aktiivisesti harrastamaan erilaisia lajeja kuten agilityä, pk-lajeja ja näyttelyitä. Taidepiirien lisäksi minuun voi siis törmäillä myös erilaisissa koiratapahtumissa ja kilpailuissa.

Opiskelun ja koiraharrastusten ohessa teen myös alaan liittyviä töitä, kuten erilaisia piirustuksia ja tatuointisuunnittelua. Mikäli haluat tietää minusta enemmän tai sinulla on tarvetta palveluilleni niin ota yhteyttä ensin sähköpostitse osoitteeseen salonentiia@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti