perjantai 30. marraskuuta 2012

Trespassing


Rakastan musiikkia. Mulle musiikki on oikeasti pakkomielle. En selviäs ilman sitä. Tai varmaan selviäisin, mutta elämä olisi aivan toisenlaista ilman musiikkia. Mä nimittäin saan oikeastaan kaiken inspiraationi taiteeseen aina musiikista. Tänäänkin inspiroiduin kokeileen taas vähän ihmispiirustusta tässä samalla kun kuuntelin Adam Lambertin uusinta levyä. Hullua ajatella että maaliskuussa mä näen tuon piirtämäni miehen ihan ihkaelävänä. Kommentit tästä piirroksesta olisikin enemmän kuin tervetulleita, sillä tarkoitus olisi piirtää myös tuonne keikalle jonkinnäköinen lakana, johon tietysti kaipailen kovasti ideoita.

10 kommenttia:

 1. vähä upee tuo piirrustus ! o: Itekki tykkään Adamist iha sikana ja meen kans keikalle c: !

  http://miiadam-nevercloseoureyes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. toi on ihan uskomaton :3 voi että kun oon kade, ite hyvä jos osaan tikku-ukon piirtää! ja et ole kyll ainut joka sitä keikkaa odottaa, olispa jo maaliskuu :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Piirtäminen on siitä kiva harrastus (okei mulle se on enemmänkin työtä mutta hehe.. :D), että siinä voi aina kehittyä ja jokanen voi sen oppia jos vaan tahtoo, ainakin mallistapiirtämisen siis. Mutta joo maaliskuuta odotellaan kovasti!

   Poista
 3. Vautsi, ei voi kun ihastella näit siu piirustuksia!
  Hahaa, miekin tulossa Lambertin keikalle, varmast tulee ikimuistone keikkapäivä sullekki! :p

  VastaaPoista
 4. Kiitti paljon! :) Ja keikkaa odotellessa, varmasti tulee kyllä ihan huippu kivaa!

  VastaaPoista
 5. Wow, oot tosi hyvä piirtää! Ja Adamin keikka oli kyl ihan huikee, olin meinaa itekki siellä ja en voi uskoo silmiä et näin ton ihanan ja komeen ihmisen mun omilla silmillä mut harmi ku Adam ja Sauli eros ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keikka oli kyllä ihan mahtava!

   Poista