torstai 15. marraskuuta 2012

Tassunjälkiä sydämessä

Ennen rakastin hevosia, harrastin ratsastusta ja piirsin lähestulkoon pelkkiä hevosia. Ravasin talleilla yhtenään ja jopa omistin yhden tuollaisen suuren nelijalkaisen. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nyt elämäni keskittyy aivan toisenlaisten nelijalkaisiin, nimittäin koiriin. Olen nyt reilu vuoden verran harrastanut erilaisia koiraharrastuslajeja aktiivisesti ja alkanut myös piirtää paljon koiria. Jotenkin nuo pienet hännänheiluttajat ovat vain vieneet sydämeni ja samalla myös osan taiteellisesta puolestani. Ei se kuitenkaan taida olla huono asia, ja taidan minä ainakin jotenkin osata jo piirtääkin noita kauniita eläimiä, vai?


7 kommenttia:

 1. Tuo alin pinseri <3__<3 Upea! Olet kyllä tosi taitava! :)

  VastaaPoista
 2. Osainpa minäkin piirtää noin nättejä kuvia!:) Piirrätkö lukijoiden pyytämistä kuvista? Noihin koirakuviin rakastuneena, haluisitko piirtää entisestä koirastani kuvan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan ajatellut moista. Mutta hyvä idea, voisinkin sitten kun blogi on saanut vähän enemmän näkyvyyttä ja lukijoita niin piirrellä lukijoiden toiveita. Odottelen sen suhteen kuitenkin vielä hetkisen, kun tällähetkellä blogi täyttyy aika pitkälti koulu- ja tilaustöistä. Mutta teen näitä koiratöitä (ja miksei toki muitakin) tilauksesta kyllä. Eli jos oot halukas tilaileen niin pistä mulle vaikka sähköpostia niin kerron hinnoista tarkemmin! salonentiia@hotmail.com

   Poista
 3. Voi elämä kun rakastuin tuohon ranskikseen ja snautseriin ♥ Otatko jotain hintaa tilatuista kuvista, vai piirrätkö vain piirtämisen ilosta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulu ja koirat vie aikalailla kaiken ajan, joten sellanen vapaamuotoisempi piirustus jäänyt vähän vähemmälle. Rahaa vastaan näitä tilaustöitä kuitenkin teen aina kun kerkeän :)

   Poista
 4. Teetkö tilaustöitä pistä viestiä sp: fannyh@hotmail.FI

  VastaaPoista