torstai 21. helmikuuta 2013

Missä mun lyijykynät?

Olen tässä muutaman päivän pohtinut millainen on hyvä taiteilija. Mitä sellaiselta vaaditaan. Miten sellaiseksi pääsee? Kovista pohdinnoista huolimatta vastausta en löytänyt. En yhteenkään pääni sisälllä pyörineeseen kysymykseen. Päädyinkin vain toteamaan että taidetta ja sitä käsitteleviä asioita ei voi yksiselitteisesti selittää. Taide on vain yksin kertaisesti liian laaja käsite

Tajusin kuitenkin että itseä voi aina kehittää. Ikinä ei voi osata täydellisesti. Mietin omia vahvuuksiani ja heikkouksiani taiteilijana. Mitä osaan edes jotenkuten ja mitä taas en. Ja voih, näitä asioita on paljon. Jostain on aloitettava. Siispä lyijykynät piiloon ja tussi käteen!


 
Pelkkä tussin pitäminen kädessä aiheutti minussa jonkinlaista ahdistuneisuutta. Olisin vain halunnut heittää kädessäni olevan piirtimen roskakoriin ja kaivaa esille tutut ja turvallisetlyijykynät.Pikkuhiljaa aloin kuitenkin edes jotenkin päin tykätä tussin jättämästä jäljestä ja muutaman työn tehtyäni olin jo aivan myyty. Tussit on sittenkin tosi jees!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti